Internacional

Els favorits, per camins diferents

Europa League. El United i l’Inter de Milà han quedat emparellats en punts oposats del quadre, de manera que no es poden veure fins a la final

L’escenari és molt obert en l’Europa League, que també ha fet el sorteig que determinarà el camí cap a la final. Els vuitens de final encara no s’han completat, amb algunes eliminatòries, com és el cas dels dos equips de la lliga espanyola (el Sevilla i el Getafe contra la Roma i l’Inter), en què ni tan sols s’ha disputat l’anada. Aquests, doncs, es resoldran a partit únic a Alemanya.

Precisament serà a Alemanya (Duisburg, Gelsenkirchen, Düsseldorf i Colònia), del 10 al 21 d’agost, on es disputarà la fase final d’aquest torneig en un format de final a vuit a partit únic. L’Inter de Milà i el Manchester United parteixen com a favorits i el sorteig els ha situat en parts oposades del quadre. L’amenaça per a l’equip italià és el Leverkusen, mentre que per als anglesos el Wolverhampton i el Sevilla són els contendents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)