1a divisió

Dinàmica coneguda

1a divisió. El Real Madrid supera l’Alavés en un partit de nou sense cap gran lluïment i en què Benzema obre el marcador des del punt de penal

real madrid 2 alavés 0

REAL MADRID:Courtois, Lucas Vázquez, Éder Militão, Varane, Ferland Mendy, Casemiro (Brahim, 93)’, Modric (Valverde, 70)’, Toni Kroos, Rodrygo (Isco, 81’), Marco Asensio (Vinicius Junior, 70)i Benzema (Eden Hazard, 81’).ALAVÉS:Roberto Ximo Navarro (Martín Aguirregabiria, 23)’, Laguardia, Rodrigo ely, Adrián Marín, Camarasa, Fejsa (Mahmoud, 55’), Burke, Édgar Méndez, Lucas Pérez (Luis Rioja, 55’) i Joselu (Jose Rodriguez.GOLS:1-0 (11’) Benzema, de penal. 2-0 (50’) Marco Asensio.ÀRBITRE:Gil Manzano (col·legi extremeny). Substituït al descans per Rodríguez Carpallo (col·legi valencià). Targeta groga a Mahmoud.

Els seus partits no passaran a la història, però el Real Madrid continua amb pas ferm cap al títol, ahir despatxant un Alavés escàs de porteria i quedant-se ja a tan sols tres partits de marge perquè el Barça aconsegueixi neutralitzar-lo.

Amb una defensa d’urgències, com s’esperava, amb Militão acompanyant Varane i Lucas Vázquez fent de lateral dret d’urgència, el conjunt blanc va haver de contenir la respiració només començar, quan Joselu va connectar al travesser una centrada d’Édgar Méndez. Tot seguit, però, l’equip de Zidane va poder agafar aire i enfocar el partit gràcies a una internada de Ferland Mendy que va acabar amb Ximo Navarro, un pèl maldestre, cometent penal sobre l’internacional francès. Karim Benzema, agafant el relleu de Sergio Ramos en l’especialitat, no va fallar des del punt fatídic posant fil a l’agulla d’una primera meitat de nou de to baix de l’equip madrileny, en què li va costar inquietar l’Alavés i en què el conjunt basc va tenir rèplica mitjançant Oliver Burke, primer obligant Courtois a treure una bona mà i després eliminant Militão amb un bon driblatge, servint una pilota franca que Joselu no va saber connectar amb bona direcció.

Però tot i la poca brillantor, l’efectivitat apareix quan el Madrid la requereix, i ja després de la represa, en una acció al límit del fora de joc, Benzema va servir el segon en safata a Marco Asensio, amb Roberto ja venut.

Ja amb el partit molt hipotecat, la resistència de l’Alavés va anar minvant, només alimentada per algun intent de Borja Sainz, i el Madrid, que també va obligar Roberto a alguna intervenció de mèrit, empenyent el partit a un final sense patiment i que l’acosta una mica més a un objectiu que paral·lelament s’allunya del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)