Internacional

Mor Jack Charlton

Internacional. Va guanyar el mundial del 1966 amb Anglaterra i com a entrenador va destacar en la selecció de la República d’Irlanda

Jack Charlton, mític jugador anglès que va guanyar el mundial del 1966 formant una gran parella de centrals amb Bobby Moore, va morir divendres als 85 anys després d’una llarga malaltia.

Jack Charlton va ser molt més que el germà de Bobby Charlton, amb qui va compartir vestidor en la selecció anglesa en el mundial del 1966. Com a futbolista, va jugar tota la seva carrera en el Leeds, entre 1950 i 1973. Va guanyar una lliga anglesa, una Cup, una Charity Shield i dues copes de Fires.

Retirat del futbol, com a entrenador va dirigir el Middlesbrough, el Sheffield Wednesday i el Newcastle. Va destacar, sobretot, com a seleccionador de la República d’Irlanda, combinat al qual va portar per primera vegada a disputar un mundial (1990). També va participar en l’Eurocopa de 1988 i el mundial del 1994.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)