Champions

El City podrà jugar la Champions

Futbol. El TAS dona la raó al club anglès en la seva apel·lació contra la sanció imposada per la UEFA, si bé li manté una penalització econòmica de 10 milions d’euros per no haver col·laborat en la investigació

El Manchester City podrà jugar la Champions League el curs vinent després que el Tribunal d’Arbitratge de l’Esport (TAS) li hagi donat la raó davant l’apel·lació de la sanció que li havia imposat la Cambra d’Adjudicació del Control Financer de la UEFA, en què s’acusava el club de Manchester d’haver camuflat fons de capital i ingressos de patrocini en els seus balanços.

El TAS, això sí, interpreta que el City no va col·laborar de manera suficient en la investigació que estava duent a terme la UEFA i per això ha decidit mantenir-li una penalització econòmica, que passa, això sí, dels 30 milions d’euros inicials als 10 milions que haurà de pagar el club.

“En espera de revisar al detall la resolució emesa pel TAS, el Manchester City vol manifestar la seva satisfacció per una resolució que valida la posició del club i valora les proves aportades”, segons ha expressat el club anglès, que d’aquesta manera veu com s’alleuja una situació que havia generat molts de rumors al voltant d’algunes de les seves estrelles en cas de que no s’hagués pogut jugar a Europa les dues pròximes temporades.

Amb contracte fins a l’any 2021, el seu entrenador, Pep Guardiola, pot continuar així tota la dimensió del projecte que està encapçalant a l’Etihad Stadium.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)