1a divisió

Zidane: “L’únic que ens motiva és guanyar”

1a divisió. El tècnic del Madrid no es planteja jugar per empatar contra el Vila-real

Benzema i la Pilota d’Or: “Per mi, els meus jugadors són els millors. El rendiment de Karim és molt bo, no només aquest any”.

Reconeixement a Zidane: “No em sento maltractat. A mi em motiva estar en aquest club. Ningú canviarà el que diguin des de fora”.

Bale: “La pregunta! Mare meva. Ens interessa el partit. I Gareth també. Intentes posar coses entre nosaltres però no ho aconseguiràs. Preguntes sempre el mateix, ho pots fer, però aquí estem tots pel mateix: Bale, James, jo i tots”.

Punt d’inflexió: “És la història d’aquest club, de la seva ambició. Després del confinament els jugadors volien fer coses grans. Veia que volien alguna cosa, volien fer més coses després d’acabar”

Sacrifici: “Vaig veure el partit de Granada i pensava que la segona part havia estat pitjor. Vam saber patir. L’equip va donar la cara fins el final contra un rival que mai va baixar la guàrdia”.

Modric: “El més important és el que ell sent, el que vol fer el jugador. Jo ho vaig deixar amb 34 anys però ell vol tornar a seguir. Està acabant molt bé. Disfrutem d’ell i de Sergio [Ramos]”.

Signaria dos empats?: “No és que ho prefereixi o no. L’únic que ens motiva és guanyar el partit de demà. Res més. Sortirem a mort, com fem sempre i com farà el rival”.

Celebració a Cibeles: “Tenim un partit demà. Avui hi ha molt soroll al voltant de l’equip: celebració, vacances... Només importa el partit. És l’únic que pensem. El futbol ajuda a la gent. Pensem en la nostra afició i que estiguin orgullosos de nosaltres”

Hazard: “Està millor. No ha tornat a trobar molèstia”

Vila-real: “És el partit més complicat segur”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)