1a divisió

El Madrid, davant de la primera oportunitat

1a divisió. Els blancs volen sentenciar com més aviat millor la competició amb una victòria contra el Vila-real que els proclamaria campions

Al Madrid només li cal sumar dos punts en dos partits per guanyar el campionat sense parar atenció al Barça. El conjunt blanc ha tingut una tornada a la competició immaculada ja que ha guanyat els nou partits que ha disputat i s’ha menjat la moral dels blaugrana, que van iniciar l’esprint final al capdavant de la taula. L’equip de Zidane té l’oportunitat avui de proclamar-se campió, però ha de guanyar contra el Vila-real. L’empat el deixaria molt a prop del títol, però els blancs volen fer la feina com més aviat millor.

El Madrid no vol pensar en càbales. Només pensa a obtenir els tres punts. “No és que ho prefereixi o no”, va dir Zidane quan li van preguntar si signaria obtenir dos empats en les dues jornades que queden (avui contra el Vila-real i diumenge a Leganés). “L’únic que ens motiva és guanyar el partit. Res més. Anirem a mort, com fem sempre i com farà el rival també”, hi va afegir.

Per Zidane, el d’avui és el partit més difícil que té al davant. L’equip ha mostrat poques fissures des de la tornada a l’activitat, però contra el Granada hi va haver errades. “Vaig tornar a veure el partit de Granada i pensava que la segona part havia estat pitjor. Vam saber patir. L’equip va donar la cara fins al final contra un rival que mai va abaixar la guàrdia”, va dir ahir Zidane, conscient que les declaracions de Ramos, que es va mostrar autocrític després del partit, havien trencat l’harmonia que viu ara mateix.

A més, el Vila-real necessita certificar la seva presència a Europa, tot i que manté una dicotomia ja que centrar els esforços en el partit contra el Madrid els podria afectar de cara al partit de diumenge contra l’Eibar, un partit molt més accessible, tenint en compte que els groguets depenen d’ells mateixos. “Haurem de defensar, intentarem que no es trobin còmodes i esperar els nostres moments”, va declarar Calleja.

25 Partits guanyats 17

8 Partits empatats 6

3 Partits perduts 13

66 Gols a favor 58

22 Gols en contra 47

LES REACCIONS

L’únic que ens motiva és guanyar el partit. Res més. Anirem a mort, com fem sempre
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL MADRID
Haurem de defensar, intentarem que no es trobin còmodes i esperar el moment
Javier Calleja
ENTRENADOR DEL VILA-REAL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)