Internacional

L’Udinese aigualeix la festa de la Juventus

Serie A. Els de Torí es queden sense celebració del títol en perdre per 2-1

La Juventus ho tenia tot preparat per celebrar el títol de lliga, però va tornar a Torí amb les mans buides. Els deixebles de Sarri necessitaven una vitòria per revalidar el títol de lliga. De Ligt va fer avançar els visitants poc abans del descans. El partit s’encarrilava per al líder, però la segona part va ser un calvari contra un equip físic i robust com l’Udinese, que va empatar el partit amb un gol de cap de Nestorovski després de la represa. Les ganes i la necessitat dels locals de fugir del descens i assegurar-se la permanència van fer la resta. En el temps de descompte, Fofana va despullar la defensa torinesa amb velocitat i força per fer el 2-1 definitiu. Un resultat clau per deixar el descens a set punts a tres jornades del final del campionat.

A la Juventus, sense temps per reaccionar i molt fatigada, només li queda pensar en el pròxim partit, diumenge contra la Sampdoria. Un triomf certificaria el títol per als torinesos, però ahir l’Udinese va aigualir la festa de la vecchia signora. I és que no hi ha millor motivació per lluitar fins al final que tenir l’aigua al coll per fugir del descens, i això va fer l’Udinese certificant la seva salvació virtual.