1a divisió

Machín dirigirà l’Alavés

1a divisió. L’exentrenador del Girona i l’Espanyol es compromet per una temporada amb el conjunt de Vitòria després de desfer l’acord amb el Qingdao Huanghai

L’Alavés ha fet oficial la incorporació de Pablo Machín com a nou entrenador. El tècnic de Gómara s’ha compromès per una temporada amb el conjunt de Vitòria, que va decidir no renovar la confiança en Asier Garitano després de patir per assegura la permanència a primera divisió. Machín començarà d’aquesta manera la seva quarta experiència en una banqueta de primera, després del pas pel Girona, el Sevilla i l’Espanyol. El tècnic que va dur el Girona a l’elit s’havia entès amb el Qingdao Huanghai, però la setmana passada va anunciar que finalment no se n’aniria a la Xina “per motius personals”. L’interès de l’Alavés ha estat determinant. Al conjunt de Vitòria, coincidirà amb Pere Pons, un dels puntals de l’equip durant el seu pas per Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)