Champions

La fe blanca posa a prova la candidatura del City

Champions. El Real Madrid viatja amb dèficit a Manchester després de l’1-2 de l’anada però convençut de la remuntada després de conquerir la lliga

Ni tan sols havent perdut al Santiago Bernabéu, ni tampoc pel fet de viatjar a Manchester sense poder disposar del seu capità, l’home dels gols providencials com és Sergio Ramos, la moral del Real Madrid no perd pistonada i, després d’haver conquerit la lliga amb un desconfinament impecable pel que fa a resultats, el conjunt blanc trepitjarà aquest vespre l’Etihad Stadium amb un convenciment unànime, entre futbolistes, tècnics i aficionats, de les seves possibilitats de derrotar un Manchester City que va jugar amb enorme personalitat al Bernabéu i que compta amb una possibilitat evident, en cas d’eliminar el Madrid, de viure un punt d’inflexió en les seves aspiracions europees.

“Controlar el Madrid no és fàcil, perquè a vegades els analitzes per un costat, però tenen la capacitat de sortir per l’altre”, va avisar ahir el tècnic del City, un Pep Guardiola que veu “preparat” el seu equip per guanyar el segon partit tot i el nivell d’un rival en què sobretot va destacar les prestacions del seu davanter, Karim Benzema. “És un futbolista increïble, extraordinari. Ja ho era quan jugava a l’Olympique de Lió i ara porta 10 anys al Real Madrid”, va dir el preparador de Santpedor, que també va mostrar-se realista amb el que significa un dels grans absents, Sergio Ramos, per al seu rival d’aquest vespre: “És un jugador molt important, la seva carrera és impecable.”

Bale, a la seva

Zinedine Zidane, que havia deixat fora de la convocatòria el gal·lès per viatjar a Manchester, va confirmar que és el mateix jugador qui no vol estar present aquest vespre a l’Etihad. “Tenim una relació correcta entre entrenador i jugador, però Bale s’ha estimat més no jugar”, va explicar ahir el tècnic marsellès, que amb el seu to neutre habitual va assegurar que el seu equip està preparat per intentar capgirar un resultat advers: “Estem bé, sabem el que va passar en el partit d’anada, però demà per nosaltres és una altra final i només pensem a fer un gran partit.”

5 Partits guanyats 3

2 Partits empatats 2

0 Partits perduts 2

18 Gols a favor 15

5 Gols en contra 10

FRASES

Controlar el Madrid és molt difícil perquè són molt bons, però estem preparats i volem guanyar
Pep Guardiola
entrenador del MAN. city
Bale no està aquí amb nosaltres perquè ha preferit no jugar aquest partit. Això és tot
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)