Europa League

El Sevilla ja és als quarts de final

Europa League. Bon partit dels de Lopetegui, que derroten la Roma amb gols de Reguilón i En Nesyri

Després d’aconseguir la classificació per disputar la lliga de campions la temporada vinent via lliga, el Sevilla de Julen Lopetegui vol acabar la temporada conquerint una de les seves competicions favorites, l’Europa League. Ahir va fer un primer pas en classificar-se per als quarts de final després de derrotar la Roma en un gran partit dels andalusos, un xoc ja sentenciat en la primera part amb els gols de Reguilón i En Nesiry.

Els de Lopetegui s’enfrontaran en els quarts de final al Wolverhampton, que també ahir va derrotar en terres angleses l’Olympiacòs gràcies a un solitari gol de Raúl Jiménez des del punt de penal. El partit d’anada, disputat abans de la pandèmia del coronavirus, va acabar amb empat a un.

Un altre dels equips que es van classificar ahir per als quarts de final va ser el Bayer Leverkusen. Els alemanys ja havien derrotat el Glasgow Rangers en l’anada i ho van tornar a fer com a locals gràcies al solitari gol de Moussa Diaby. Els alemanys jugaran els quarts de final contra un dels favorits, l’Inter de Milà. També es va classificar l’Eintracht de Frankfurt, que havia sentenciat l’eliminatòria en l’anada i que ahir va perdre per la mínima a Basilea, però en cap moment va tenir perill de remuntada. El seu rival en la següent eliminatòria serà el Xakhtar Donetsk. La quarta serà la que enfrontarà el Manchester United i el Copenhaguen.

PARTIT ÚNIC
Inter - Getafe 2-0
Sevilla - Roma 2-0
TORNADA
Copenhaguen - Istanbul B. 3-0
Anada: 1-0
Xakhtar D. - Wolfsburg 3-0
Anada: 1-2
Man. United - LASK Linz 2-1
Anada: 0-5
Bayer L - Rangers 1-0
(M. LdC1). Anada: 1-3
Wolves -Olympiacòs 1-0
(M. LdC). Anada: 1-1
Basilea - Eintracht F. 1-0
(M. LdC1). Anada: 0-3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)