Champions

Varane sentencia el Madrid i el City de Guardiola serà a Lisboa

Champions. Dues errades del central francès permeten que els anglesos guanyin també el partit de tornada (2-1)

El Real Madrid ha doblegat el genoll una vegada més davant la silueta de Pep Guardiola, en una nit plena d’alternatives però en què han acabat sent determinants les errades defensives d’un Raphäel Varane irreconeixible i que ha penalitzat de forma notable el seu equip, que ha acabat caient davant un Manchester City que li ha guanyat els dos enfrontaments, tant al Bernabéu com a l’Etihad.

En un inici de partit prou contundent, sobri en sortida de pilota i punyent en lapressió, el conjunt anglès ha aconseguit propiciar una pèrdua de Varane que ha permès Gabriel Jesus marcar a plaer un gol que complicava encara més la nit al Madrid.

De la mateixa manera que ha pressionat amb convicció, però, el City s’ha mostrat força dubitatiu a la seva pròpia àrea i el Madrid, que ja havia avisat abans amb dues rematades de Benzemá i d’Hazard, ha aconseguit endur-se el partit al pas per vestidors a un gol de forçar la pròrroga gràcies a una rematada de cap del propi Benzemá.

Però en un partit força obert, amb moments a totes dues àrees i força incertesa durant molts minuts, qui ha acabat demostrant que no era la seva nit ha estat Varane que, desastrós en l’acció del primer gol del City, ha repetit en el segon, incapaç de rebutjar una pilota ploguda i ha acabat fent una cessió defectuosa a Courtois que Gabriel Jesus ha intuït per acabar superant la sortida del porter belga. Malgrat el Madrid ha intentat revolucionar la nit en el tram final amb un triple canvi, fent entrar Luca Jovic per acompanyar Benzemá, ja no ha pogut canviar el signe d’una eliminatòria que es recordarà per les errades de Varane i que permet el Manchester City viatjar a Lisboa per lluitar per la Champions a tres partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)