Champions

Cristiano no serà a Portugal

Champions. El Lió s’avança en el marcador molt aviat gràcies a un penal transformat per Memphis Depay i fa valer el gol de l’anada. Cristiano ho intenta, però no arriba la remuntada

juventus 2 lió 1

JUVENTUS:Szczesny; Cuadrado (Danilo, 60’), De Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic (Ramsey, 60’), Rabiot; Bernardeschi (Dybala, 70’) (Olivieri, 84’), Higuaín i Cristiano Ronaldo.LIÓ:Lopes; Denayer (Andersen, 61’), Marcelo, Marcal, Bruno Guimaraes, Dubois (Tete, 90’), Caqueret, Aouar, Comet; Toko Ekambi (Reine-Adelaide, 67’) i Depay (Dembélé, 67’).GOLS:0-1, Depay (12’); 1-1, Cristiano Ronaldo (43’); 2-1, Cristiano Ronaldo (60’).ÀRBITRE:Felix Zwayer (Alemanya).TARGETES:A Cuadrado, Bentancur, Aouar, Dubois, Depay, Lopes, Comet, Caqueret i Marcal.

Cristiano Ronaldo no serà a Portugal en la fase final de la lliga del campions del coronavirus. El Juventus va derrotar l’Olympique de Lió, però el gol marcat en camp contrari va donar la classificació als francesos, que no van notar la seva llarga inactivitat després que la lliga francesa quedés suspesa i el govern del país decidís que no es tornés a jugar.

El Lió, que tenia un gol d’avantatge del partit d’anada, es va avançar en el marcador molt aviat, gràcies a un penal transformat per Memphis Depay. El Juventus havia de fer tres gols per passar a quarts de final i els italians van posar setge a la porteria de Lopes i van poder empatar en els últims minuts de la primera part gràcies a un altre penal, transformat per Cristiano Ronaldo. El portuguès, un animal competitiu i amb un idil·li amb la lliga de campions, hauria pogut marcar minuts abans en una falta que va acabar amb una gran aturada de Lopes.

La segona part va començar amb un altre gol de Cristiano Ronaldo. El seu xut, potent i col·locat, va entrar per l’escaire després que Lopes arribés a tocar la pilota, però sense poder-la rebutjar. Els homes de Maurizio Sarri van continuar atacant i van buscar el gol que els hauria donat la classificació per a Portugal, però no va arribar i un dels favorits al títol, el campió italià, no serà a la final a vuit de Lisboa. El Lió serà el rival del Manchester City.