Champions

El Bayern supera el tràmit contra el Chelsea i ja pensa en el Barça

Champions. Els bavaresos mantenen un ritme de fiabilitat innegable i s’erigeixen, amb el permís de Messi, en un dels favorits per emportar-se la Champions de la pandèmia a Lisboa

Bayern 4 Chelsea 1

BAYERN:Neuer; Kimmich (Odriozola, 70’), Boateng (Sule, 62’), Alaba, Alphonso Davies; Goretzka, Thiago (Tolisso, 70’); Gnabry (Javi Martínez, 80’), Müller, Perisic (Coutinho, 62’); Lewandowski.CHELSEA:Caballero; Reece James, Christensen, Zouma, Emerson; Kante, Kovacevic; Hudson-odoi, Barkley, Mason Mount; Tammy Abraham (Giroud, 81’).GOLS:1-0 (10’) Lewandowski (p.); 2-0 (24’) Ivan Perisic; 2-1 (44’) Tammy Abraham: 3-1 (74’) Tolisso; 4-1 (84’) Lewandowski.ÀRBITRE:Ovidiu Hategan (Romania) va mostrar targeta groga a Caballero (8’); Abraham (44’).

El Bayern no va deixar cap opció a la sorpresa en el duel contra el Chelsea. L’anada era un botí preciós per als alemanys, que van sortir d’Anglaterra amb un contundent 0-3 a la butxaca i ahir, de nou, van golejar amb un 4-1. I això que la tornada era un tràmit i el Bayern, campió de la Bundesliga, va agafar-se el duel com un partit per rodar-se de cara als quarts de final de Lisboa, on són un dels grans favorits per emportar-se el títol. El duel de quarts contra del Barça promet ser vertiginós.

L’aperitiu d’ahir va ser intens. Lewandowski continua afinant la punteria i no va faltar a la seva cita amb el gol amb un doblet, que va obrir i tancar la golejada contra el Chelsea i ja suma 13 gols en aquesta Champions. Perisic va fer el segon, a assistència del polonès, i deixa patent que el conjunt alemany va a totes aquest final de temporada on, després d’aixecar la lliga i la copa, busca el màxim títol continental. Hansi Flick va agafar les regnes de l’equip bavarès al novembre després de la destitució de Nico Kovac i en aquest temps el seu equip s’ha convertit en una piconadora amb l’afegit que és fiable i sòlid en totes les línies. Els alemanys arribaran a Lisboa en una dinàmica guanyadora i amb una profunditat envejable de banqueta que no té el Barça. El ritme dels bavaresos és elevat i la seva fiabilitat, innegable. Són favorits al títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)