Champions

Correa i Vrsaljko, els dos únics positius de l’Atlético

Champions. El conjunt madrileny no té cap infectat més perquè avui la resta de jugadors i membres del cos tècnic han donat negatiu en els tests PCR

Correa i Vrsaljko són els únics positius per coronavirus que hi ha a l’Atlético de Madrid. La resta de companys i també membres del cos tècnic es van fer noves proves en la tarda d’ahir i avui han rebut els resultats i són negatius. Ara bé, els dos positius han obligat el conjunt madrileny a un canvi de plans per preparar el partit de dijous contra el Leipzig en els quarts de final de la Champions a Lisboa.

L’Atlético tenia previst entrenar avui al matí i marxar a la tarda cap a Portugal, però finalment no viatjarà a Lisboa fins demà. Simeone ha decidit endur-se a quatre futbolistes del filial al marge de tots els disponibles del primer equip. Els escollits són: Manu Sánchez, Riquelme, Toni Moya i el porter del filial Alex Dos Santos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)