Europa League

Al Sevilla ja l’espera el United i al Xakhtar, l’Inter

Europa League. Els andalusos s’imposen al Wolverhampton, que falla un penal, amb un gol d’Ocampos, i el Xakhtar goleja el Basilea

El Sevilla no va fallar en la seva competició i va treure bitllet per a les semifinals vencent el Wolverhampton amb un gol d’Ocampos a les acaballes del partit. El conjunt de Lopetegui va haver de suar la victòria malgrat dominar durant bona part del partit i disposar de bones ocasions per sentenciar-lo abans. Però també va estar de sort en moments puntuals, com per exemple quan Bono va aturar un penal en el primer temps que hauria pogut fer avançar el Wolverhampton. Traoré va ser un malson durant alguns minuts per als sevillans. El rival del Sevilla en les semifinals serà el Manchester United.

En l’altre partit dels quarts de final, el Xakhtar Donetsk va ser molt superior al Basilea durant tot el partit. Afavorit, però, pel gol matiner de Moraes, que va aprofitar una errada escandalosa del porter del Basilea, que no va calcular bé una sortida amb els punys i va deixar tot sol el davanter ucraïnès perquè marqués a plaer. Malgrat alguna arribada aïllada del Basilea, el Xakhtar va continuar dominant i va fer el segon gol abans de la mitja hora, obra de Taison. Van enviar també una pilota al pal, però el marcador no es va moure més en el segon temps.

En la segona meitat, el Xakhtar va administrat bé l’avantatge i fins i tot va marcar dos gols més. El Basilea va poder fer el gol de l’honor ja en el temps de descompte i va acabar deixant el duel amb un contundent 4 a 1. L’Inter, el rival del Xakhtar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)