Champions

Remuntada agònica del PSG

Champions League. El conjunt parisenc reverteix el gol inicial de Mario Pasalic i assegura un lloc a les semifinals

L’Atalanta ha dut el París Saint-Germain fins al límit de la seva paciència, però just quan el desenllaç semblava afavorir el conjunt de Bèrgam, ja molt fatigat, dues fuetades dels parisencs han canviat el signe d’una nit que havia començat entretinguda, amb els italians implementant el seu futbol valent i agressiu i amb el PSG recolzant-se en la personalitat d’un Neymar inspirat en el desequil·libri però força tou cara a porteria.

Mario Pasalic, amb un gran xut amb la cama esquerra, ha obert el marcador en un primer acte força igualat. A mida que han anat passant els minuts, però, la força de la Dea ha anat minvant i el PSG ha anat inclinant el terreny de joc, reforçat per l’entrada d’un Kylian Mbappé que ha jugat la mitja hora final.

Tot i el contratemps de la lesió de Keylor Navas, al PSG li ha quedat rauxa per, en els últims minuts, obrar una remuntada històrica gràcies primer a una diana de Marquinhos i després a una altra de Choupo-Moting, aprofitant una gran combinació entre Neymar i Mbappé, que manté els parisencs entre els candidats al títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)