Champions

L’Atlético, cap a casa

Champions League. Un gol d’Adams en l’últim sospir dóna l’accés a les semifinals al Leizpig, que s’enfrontarà ara amb el PSG

Tampoc aquesta serà la temporada de l’Atlético de Madrid en la Champions League. A la mateixa ciutat en què va perdre una final continental contra el Real Madrid, el conjunt de Diego Pablo Simeone va caure aquesta vegada contra un RB Leipzig que va demostrar la seva desinvoltura habitual i que, tot i un tram final en què l’Atlético semblava millor de moral, ha acabat decantant l’eliminatòria gràcies a una diana del nord-americà Tyler Adams per deixar amb un pam de nas al conjunt colchoneros.

En un partit força dispar pel que fa als rols, amb un Atlético sempre més reactiu i un Leipzig més propens a buscar la porteria rival, ha estat el català Dani Olmo qui ha obert el marcador aprofitant una centrada de Sabitzar. L’Atlético, però, ha aconsegui respondre ràpid gràcies a l’entrada al terreny de joc d’un João Felix que li ha posat una velocitat més al joc dels madrilenys i que ha aconseguit neutralitzar l’avantatge del Leipzig gràcies a un penal comès sobre ell mateix. Però quan semblava que la nit se li podia posar de cara a l’equip de Simeone, el gol d’Adams li ha fos els ploms.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)