1a divisió

Salvador Illa descarta l’entrada de públic als estadis

Futbol. “No es donen en aquest moment les circumstàncies per permetre-ho”, diu el ministre de Sanitat a qui li preocupen més les possibles aglomeracions a l’exterior que dins dels recintes

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, segueix sense posar data al retorn del públic als estadis. “De moment no podrem fer-ho, tal com està evolucionant la situació epidemiològica no és prudent tenir concentracions altes de gent. Dins de l’estadi sí que es podria mantenir distància però el preocupant són els accessos i les sortides”, ha explicat el mandatari català en una entrevista a la Cadena SER tot afegint: “No es donen en aquest moment les circumstàncies per a permetre-ho. Tan aviat com es donin tots tenim ganes de permetre-ho i assistir a partits de futbol”. En aquest sentit, la gran majoria de clubs de primera i segona divisió treballen amb previsions de tornada d’aficionats no abans del febrer i, en tot cas, saben que hi haurà moltes jornades on l’aforament només arribarà al 30 per cent de l’ocupació total del recinte. A més a més, aquestes dades poden variar depenent de l’evolució de la pandèmia i la taxa de contagis totals. Així doncs, és poc probable, per no dir impossible, que hi hagi públic durant la primera volta dels campionats de primera i segona divisió arreu de l’Estat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)