1a divisió

Rakitic: “Messi? Li podríem trobar lloc aquí en el Sevilla”

1a divisió. Ivan Rakitic bromeja sobre la situació de Leo Messi en la seva presentació oficial amb el Sevilla

Ivan Rakitic ha estat presentat de forma oficial aquest matí amb el seu nou club, el Sevilla. Com no podia ser d’una altra manera, durant el torn de preguntes ha sortit el nom de Leo Messi. El croat ha driblat bé la pregunta i ha respòs amb la seva simpatia habitual: “Messi? Segur que li trobaríem un lloc aquí al Sevilla”, ha contestat entre rialles. “Espero que pugui quedar-se a la lliga. Però jo estic aquí per parlar del Sevilla i no del Barça. He passat uns anys meravellosos allà i espero que el vagi tot molt bé com a club, però que quedin per darrere nostre en la lliga”, ha afegit.

L’últim partit de Rakitic amb el Barça va ser el vergonyós 2-8 contra el Bayern de Munic. Precisament aquest serà el seu primer rival com a sevillista en la pròxima edició de la supercopa d’Europa: “Serà un partit molt complicat, però el Bayern sap també quin és el potencial del Sevilla. Volem ensenya’ls-hi que som un gran equip”.

Preguntat per si li agradaria lluir el dorsal 10 que en el seu dia va lluir José Antonio Reyes, Rakitic ha respòs: “Seria molt especial si puc portar el número 10 de José Antonio, però vull respectar l’ordre dels meus companys. Ja parlarem d’això més endavant. També sempre ha estat molt bonic per mi lluir el dorsal 11 en el Sevilla”. “He tingut la sort de jugar grans partits i guanyar molts títols i ser subcampió del món amb el meu país. Crec que en aquesta segona al Sevilla podrem veure un Rakitic més madur, amb molt recorregut i futbol encara per endavant. Era el moment ideal per tornar a Sevilla”, ha explicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)