Internacional

Bale torna a somriure

Internacional. El gal·lès tanca la seva cessió al Tottenham on jugarà aquesta temporada. El Madrid es treu, de moment, un pes de sobre però haurà d’afrontar la seva tornada a l’estiu

Gareth Bale, a manca de confirmació oficial, és nou jugador del Tottenham. El gal·lès ha passat avui la pertinent revisió mèdica a Londres i ha signat el seu nou contracte a les oficines del club anglès a Londres. El futbolista ha volat aquest matí a la capital anglesa i en arribar a la seu dels Spurs ha vist com un centenar d’aficionats el rebien amb aplaudiments. El gal·lès no podia amagar la seva felicitat amb un ampli somriure molt lluny del posat que tenia a Madrid en els últims mesos on Zidane ja no comptava amb ell. De fet, els blancs feia un any que li buscaven una sortida. El futbolista havia portat una oferta de la Xina l’estiu passat però el Madrid reclama més diners per deixar marxar a la seva estrella. Al final, el temps ha jugat a favor de Bale que mantindrà el seu sou de 17 milions d’euros nets per temporada. El Madrid s’haurà de fer càrrec de la meitat. Torna Bale al club que el va llançar a l’estrellat amb aquella cavalcada interminable per la banda esquerra en un partit de Champions contra l’Inter de Milà. Aquell dia Florentino el va voler vestir de blanc i ho va aconseguir el 2013 a canvi de 101 milions d’euros. Llavors es va convertir en el fitxatge més car de tota la història del club de la Castellana superant, per poc, el pagat per Cristiano.

Bale deixa el Madrid amb la imatge d’un futbolista de moments i de gol importants com el de la final de Copa on es va desfer de Marc Bartra en aquella final contra el Barça amb Mourinho a la banqueta. O els golàs que li va clavar al Liverpool en la final de la Champions del 2018. El gal·lès va sortir de la banqueta i va fer un doblet. Aquell gol el va erigir davant el madridisme com el recanvi ideal a la marxa de Cristiano que, en mig de les festes de celebracions, anunciava que no seguiria de blanc. Bale no ha estat mai el relleu de Cristiano i el seu rendiment ha anat de baixada en els últims dos anys. Tot i això, els seus set anys com a blanc ha patit diverses lesions que l’ha convertit en un futbolista de vidre. De cada quatre partits oficials no n’ha jugat un per lesió. La seva classe com a jugador només s’intuïa quan jugava amb la seva selecció i la imatge amb una bandera de gal·les i el lema “Gal·les, Golf, Madrid. En aquest ordre” va encendre els ànims d’una parròquia merengue que no estava per aguantar l’humor britànic. Ara només queda esbrinar què passarà l’estiu vinent. Bale té contracte amb el Madrid fins al juny del 2022 i era el sou més alt de la plantilla. Això sí, els camps de golf de Madrid perdran un bon client.

Reguilón.

Bale no és l’únic jugador del Madrid que recalarà al Tottenham. En el mateix avió privat preparat pel club londinenc també hi era Sergio Reguilón. El campió de l’Europa League amb el Sevilla no ha trobat un lloc en la plantilla del Madrid. De fet, Zidane no el vol veure per una animadversió particular que ningú acaba d’entendre. Mourinho confia en ell i l’ha pescat, segons informacions de mitjans de Madrid, per 30 milions d’euros. El lateral esquerre signa un contracte de quatre temporades amb els Spurs. Tot i això, els blancs es reserven una opció de recompra en les dues primeres temporades de 35 i 40 milions d’euros respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)