1a divisió

La defensa del títol comença amb sis lesionats

1a divisió. El Madrid s’estrena aquesta temporada contra la Real Sociedad ple de baixes en una plantilla que no ha tingut fitxatges en la finestra

El Madrid, vigent campió de la primera divisió, defensarà el títol començant contra un dels equips més exigents del campionat, la Real Sociedad, i en un baix estat de forma. L’equip blanc arriba a la cita amb la baixa de sis jugadors –Hazard, Asensio, Militão, Lucas Vázquez, Mariano i Isco– que se suma a l’absència de fitxatges en aquesta finestra de mercat i a les diferents vendes que, això sí, han deixat diners a la caixa.

La pretemporada ha estat profitosa per l’entitat blanca que ha tancat l’exercici del curs passat amb superàvit, ha viscut tranquil un estiu amb incendis en l’etern rival i s’ha desprès d’algunes rèmores en la seva plantilla. Achraf, Reguilón, Ceballos, Kubo, Reinier, Óscar Rodríguez, Brahim i James no comptaven per a Zidane de manera que tots ells han trobat equip lluny de Chamartín. A més, la peça més discordant, Gareth Bale, és a punt de signar pel Tottenham. “Ara hi ha negociacions i jo sé el que ha fet Gareth [Bale] per aquest equip”, explica el tècnic Zidane: “El que ha fet ningú ho pot discutir i si ara hi ha un canvi per a ell, només li desitjo el millor.”

El Madrid no s’ha gastat ni un euro en aquest mercat de fitxatges però en canvi sí que s’ha reforçat amb el porter Lunin i l’atacant Odegaard, tots dos repescats de cessions. “Aquí tinc els millors. L’important per als jugadors és estar preparats i crec que Martin [Odegaard] ho està”, afirma l’entrenador. Tot i les diverses baixes, l’exjugador de la Real ho té complicat per assaltar l’onze en el mig del camp que va ser la base de l’èxit de l’equip el curs passat amb Casemiro, Kroos i Modric més Fede Valverde.

Al davant, la Real arriba també molt afectada per les lesions tot i que amb més rodatge ja que l’equip d’Alguacil va debutar la setmana passada contra el Valladolid (1-1). “Podem fer front al Madrid com ja hem fet en altres ocasions”, va comentar l’entrenador de la Real, botxí dels blancs a la copa.

0 Partits guanyats 0

1 Partits empatats 0

0 Partits perduts 0

1 Gols a favor 0

1 Gols en contra 0

LA PRÈVIA

Podem fer front al Madrid com ja ho hem fet en altres ocasions en el passat
Imanol Alguacil
entrenador de la real
Volem tornar a complir el desafiament de la temporada passada
Zinédine Zidane
entrenador del madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)