1a divisió

El Madrid s’encalla i cedeix un empat en l’estrena

1a divisió. El conjunt blanc no aconsegueix convertir el seu domini en gols en el primer temps i acaba decaient, víctima del cansament, en el segon

R. SOCIEDAD 0 MADRID 0

REAL SOCIEDAD:Remiro; Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Aihen; Portu, Guevara (Urko González, 88’), Mikel Merino, Barrenetxea (Bautista, 74’); Oyarzábal (Januzaj, 74’) i Isak (Silva, 63’).MADRID:Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; Kroos, Modric (Valverde, 69’); Rodrygo (Marvin, 69’), Odegaard (Casemiro, 69’), Vinicius (Arribas, 90’); i Benzema.ÀRBITRE:Martínez Munuera.T.G.:Als locals Mendy i Carvajal, i als visitants Barrenetxea i Aihen.PÚBLIC:Sense públic a Anoeta, a porta tancada.

El Madrid no va aconseguir passar de l’empat en la seva estrena en la lliga en un bon partit de futbol entre dos equips que van voler proposar però que van acabar decaient per culpa del desgast físic. Els blancs van dominar en la primera meitat, però no van gaudir de grans oportunitats, mentre que la Real es va adaptar a mesura que passaven els minuts i va tenir ocasions per endur-se els punts.

La qualitat del mig del camp del Madrid es va imposar en el primer temps, sense que la Real pogués robar pilotes i sortir al contraatac buscant la velocitat de Portu, tal com pretenien. Als blancs, però, els va faltar èxit en l’última passada i no van cristal·litzar el vendaval abans del descans. Qui millors ocasions va tenir va ser l’equip d’Alguacil, que, vora el descans, va tenir una oportunitat molt interessant d’Isak aturada per Courtois i, després de la represa, també va poder marcar amb un xut de Barrenetxea.

El pas dels minuts va influir en tots dos equips, que van perdre l’espurna del primer acte malgrat que Benzema va tenir un xut interessant aturat per Remiro i una rosca al pal llarg de Kroos que no va trobar el fons de la xarxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)