1a divisió

LaLiga, de nou, obligada a canviar quatre horaris

Horaris. El jutge crida RFEF i patronal per resoldre el caos dels dilluns i divendres

Continua el serial. LaLiga s’ha vist obligada, de nou, a modificar els horaris de quatre partits de la tercera jornada a primera i segona. Els partits afectats són de primera divisió: l’Eibar-Athletic, que s’havia de jugar divendres, ara es jugarà diumenge a les 14 h. El Cadis-Sevilla es jugava dilluns, ara es disputarà diumenge, però a les 18.30 h. Quant els duels de segona. El Màlaga-Alcorcón de divendres i l’Oviedo-Espanyol de dilluns, passen a jugar-se dissabte a les 18:15 h i diumenge a les 18:15 h. respectivament.

Ara el jutjat número 2 de mercantil de Madrid ha citat LaLiga i la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) el 2 d’octubre per decidir sobre el conflicte dels horaris dels dilluns i divendres. LaLiga busca mesures cautelars i continua insistint que aquestes són encara vigents tal com s’havien aplicat des de la represa de la lliga per la pandèmia en què les dues part havien arribat a una treva. La RFEF creu que no és així i que aquestes només es podien exercir fins a la conclusió del curs 19/20. En tot cas, LaLiga ha accedit a canviar els horaris per evitar “una sensació de desconcert” i “inseguretat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)