Champions

El Bayern guanya la Supercopa

Internacional. Quart títol de l’any pel conjunt bavarès que ha necessitat d’una pròrroga per doblegar el Sevilla

bayern 2 sevilla 1

BAYERN:Neuer; Pavard, Süle, Alaba (Boateng, 112’), Lucas Hernández (Davies, 99’); Goretzka (Javi Martínez, 99’), Kimmich; Sané (Tolisso, 71’), Müller, Gnabry; Lewandowski.SEVILLA:Bounou; Navas, Diego Carlos, Koundé, Escudero; Jordán (Vázquez, 94’), Fernando, Rakitic (Oliver Torres, 56’); Suso (Gudelj, 73’), Ocampos, De Jong (En-Nesyri, 56’).GOLS:0-1 (13’) Ocampos, de penal; 1-1 (33’) Goretzka;Javi Martínez (104’); Escudero (119’)xt.ÀRBITRE:Anthony Taylor TG: David Alaba (12’); Jordán (45’); Koudé (55’); Fernando (70’)Lucas Hernández (91’).PÚBLIC:Puskas Arena. uns 2.000 aficionats van presenciar en directe la final de la supercopa d’Europa..

El Sevilla ha resistit de manera heroica fins a la prorroga on un gol de Javi Martínez ha donat el triomf i la supercopa d’Europa al Bayern. El navarrès, que segurament ha jugat el seu últim partit amb el conjunt alemany, s’ha acomiadat per la porta gran i gràcies a una errada en el refús de Bounou massa tou. L’ex del gironaha errat en un moment clau i Neuer, minuts abans s’ha erigit en un dels herois de la final salvant dues accions clares d’En-Nesiri. La primera, a quatre minuts del final del temps reglamentari, i la segona a l’inici de la pròrroga amb el peu i l’ajuda del pal.

El Sevilla s’ha avançat amb un penal d’Ocampos per una acció molt rigorosa d’Alaba sobre Rakitic. Goretzka ha signat l’empat en mig d’un allau de joc asfixia de la locomotora germànica que ha vist com li anul·laven dos gols no exempts de polèmica. Aquest 2020 és l’any del Bayern. Ja suma quatre títols amb la conquesta de la supercopa.