1a divisió

Els equilibris de Zidane

1a divisió. El tècnic del Real Madrid recupera Eden Hazard i Marco Asensio a la recerca d’una fórmula que li permeti recuperar olfacte de cara a gol en la visita del Valladolid a Valdebebas

La fórmula del gol, aquella que en dies de Cristiano Ronaldo vestit de blanc li sortia sola al Real Madrid, avui, desposseït del portuguès des de fa una temporada, continua sent el cavall de batalla d’un Real Madrid que, tot i marcar tres gols dissabte passat al Benito Villamarín, continua buscant la combinació que li permeti combinar el futbol de Karim Benzema amb la contundència ofensiva d’un equip gran.

Del 4-3-3 amb extrems desequilibrants com Vinícius i Rodrigo al 4-4-2 amb Luka Jovic com a acompanyant de Benzema, Zidane continua buscant i aquest vespre tindrà una bona pedra de toc amb un Valladolid especialista en la faceta defensiva i a no concedir espais als rivals. “Tenim molts recursos i només estem a l’inici de temporada. Hi ha diversos jugadors que ens ajudaran en moments puntuals. Sabem que podem millorar i que ho hem de fer i en això treballem”, va exposar ahir el tècnic marsellès, que per al retorn del futbol a Valdebebas aquest vespre recupera Marco Asensio i Eden Hazard, dos actius que aparentment l’han d’ajudar a enfocar la porteria. “No crec que a Hazard li hagi faltat professionalitat durant l’estiu. Ha tingut un problema bastant fort que l’ha molestat durant molt de temps. Ell vol aportar i la temporada és llarga perquè ho faci”, va dir Zidane sobre el belga.

Sorprès amb la polèmica

Amb l’efervescència del partit contra el Betis encara latent i les seqüeles de les decisions del VAR coent al vestidor del conjunt andalús, Zidane també va voler defensar els interessos del seu equip assegurant que les crítiques al videoarbitratge no tenen fonament: “No les entenc perquè es tracta de crítiques d’encerts arbitrals. Però no vull allargar-me gaire en tot això perquè són coses que no controlem. Tant els futbolistes com jo només volem concentrar-nos a jugar a futbol.”

Un rival propici

Al llarg de la història, el Valladolid només ha estat capaç de derrotar el Madrid a domicili en la lliga en tres ocasions. L’última, fa vint anys, quan un solitari gol de Víctor va donar el triomf a l’equip dirigit per Gregorio Manzano. En un total de 88 precedents a primera divisió, el club que ara presideix Ronaldo Nazario només ha estat capaç de guanyar en 14 ocasions, mentre que el Madrid ha aconseguit 56 victòries.

1 Partits guanyats 0

1 Partits empatats 2

0 Partits perduts 1

3 Gols a favor 2

2 Gols en contra 4

FRASES

No entenc les crítiques al VAR quan ha tingut decisions encertades, però no em vull desgastar
Zinedine Zidane
entrenador del real madrid
És fonamental que siguem un bloc i efectius a les dues àrees. Hem de reduir molt els espais
Sergio González
ENTRENADOR DEL VALLADOLID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)