1a divisió

Courtois salva els mobles per al Madrid contra el Llevant (0-2)

1a Divisió. El porter, de nou, es converteix en l’heroi del Madrid en evitar patiments i fer bons els gols de Vinicius i Benzema

llevant 0 real madrid 2

LLEVANT:Aitor; Miramón, Rubén Vezo, Postigo, Carlos Clerc; Campaña, Vukcevic (Jorge de Frutos, 55’), Malsa (Radoja, 73’), Bardhi; Roger (Melero, 55’), Morales (Dani Gómez, 68’).REAL MADRID:Courtois; Nacho, Varane, Sergio Ramos, Mendy; Valverde (Martin Oedegaard, 89’), Casemiro, Luka Modric (Isco, 89’); Marco Asensio( Rodrygo, 69’), Vinicius (Lucas Vázquez, 69’), Benzema. .GOLS:0-1 (16’) Vinicius: 0-2 (94’) Benzema..ÀRBITRE:Munuera Montero (C. Andalús) T.G: Casemiro (4’): Bardhi (72’), Miramón (90’).

El Madrid segueix amb aquella tendència d’equip melancòlic i que tendeix al drama. O, com a mínim, dona peixet als seus adversaris. Els blancs ha inciat el partit amb força. Vinicius ha signat un bon gol agafant un refús i tenint tot el temps per pensar, acomodar la pilota i llançar un xut ajustat al pal llarg del porter. Era el preludi de què s’intuïa com un partit plàcid pels blancs. El Llevant ha pogut ficar-se en el partit amb un remat de cap al travesser de Vukcevic a la mitja hora.

A la represa, el Madrid s’ha mostrat pletòric. Benzema ha estat a punt de marcar el segon després d’una greu error en la sortida de pilota del Llevant. El francès ha xutat al pal. Aquesta imprecissió local ha fet créixer a un Madrid on Vinicius ha perdonat dos gols. I qui perdona ho acabava pagant però en el cas del Madrid no. Courtois ha tornat a salvar els mobles amb el peu en un xut de Bardhi que desvia Casemiro i després en una bona acció de Carlos Clerc. Ja, a l’epíleg del partit, Benzema ha tancat una contra de manera magistral per signar el definitiu 0-2. Un Madrid ciclotímic que per moments ha mostrat un bon joc i en d’altres ha fet figa. Zidane encara té molta feina per afinar la maquinària del seu equip on, partit sí i partit també, el millor jugador segueix sent un gegant belga que està sota pals: Thibaut Courtois.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)