Internacional

Espanya s’encalla a Kíev

Nations League. Un gol de Tsigankov en la segona part premia una voluntariosa Ucraïna

Ucraïna 1 ESPANYA 0

UCRAÏNA:Bushchan, Karavaev, Zabarnyi, Mikolenko, Sobol, Makarenko, Sidorchuk (Kovalenko, 65’), Shaparenko, Iarmolenko, Zubkov (Tsigankov, 65’) i Iaremtxuk.ESPANYA:De Gea, Jesús Navas, Sergio Ramos, Pau Torres, Reguilón, Rodri Hernández, Canales (Dani Olmo, 72’), Mikel Merino (Ceballos, 46’), Adama Traoré, Ansu Fati (Ferran Torres, 58’) i Rodrigo Moreno (Oyarzabal, 58’).GOLS:1-0 (76’) Tsigankov.ÀRBITRE:Pawel Gil (polonès). Cap targeta groga.PÚBLIC:21.000 aficionats a l’Olímpic de Kíev.

Espanya se’n va amb les butxaques buides de Kíev, allà on va conquerir la seva tercera Eurocopa l’any 2012 i on ahir no va poder derrotar una Ucraïna molt debilitada per les baixes, però que, tot i les dificultats, va defensar amb orgull i va trobar en una acció aïllada el gol de Víktor Tsigankov, que va superar De Gea, a mitja sortida, després d’una bona pilota d’Andrei Iarmolenko.

Així, en una acció molt vertical, el conjunt dirigit per Andrei Xevtxenko va acabar de frustrar les aspiracions d’una roja que no havia perdut mai contra els ucraïnesos i que, malgrat monopolitzar el joc, no va aconseguir foradar la porteria d’un Bushchan molt actiu sota els pals.

Les internades d’Adama Traoré per la banda dreta van ser una constant en el combinat espanyol, però pràcticament els enviaments del jugador de l’Hospitalet no van trobar rematador en una Espanya sense ullal, que va clavar el genoll per primera vegada a Ucraïna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)