1a divisió

Hazard abandona el seu anonimat

1a Divisió. El belga és titular i torna a marcar un gol després d’un any martiritzat per les continues lesions

real madrid 4 osca 1

REAL MADRID:Courtois; Lucas (Mendy, 52’), Militao, Ramos, Marcelo; Casemiro (Kroos, 69’), Modric, Valverde (Vinícius, 60’); Asensio (Isco, 60’), Hazard (Rodrygo, 60’); Benzema.OSCA:Andrés; Maffeo, Siovas, Pulido, Luisinho (Gastón Silva, 84’); Mosquera, Borja (Sandro, 57’). Nwakali (Eugeni, 57’); Sergio Gómez (Javi Galán, 46’), Rafa Mir, Ontiveros (Ferreiro, 46’).GOLS:1-0 (40’) Hazard; 2-0 (44’) Benzema; 3-0 (53’) Valverde: 3-1 (74’) Ferreiro; 4-1 (89’) Benzema.ÀRBITRE:González Fuertes T.G: Sivovas (78’), Sandro (88’).

El Madrid va aconseguir una victòria rutinària contra l’Osca. Un respir davant la veritable final que hauran de jugar els de Zidane contra l’Inter. El duel d’ahir contra l’Osca va ser un rodatge per calibrar sensacions i refermar confiances. Zidane sap que no té marge en la Champions i un nou empat o derrota podria abocar l’equip a l’eliminació. En aquest escenari, el tècnic francès va accelerar processos en el duel contra els aragonesos. Un simulador que li va servir per donar l’alternativa en l’onze a Hazard. El belga jugava el primers minuts del curs i va ser decisiu per aplanar el triomf. Hazard va fer un golàs des de fora de l’àrea per trencar la quietud d’un duel pla en què l’Osca només va inquietar els primers 20 minuts. Uns preliminars que no li van servir de gaire. Harzard, 392 dies després, marcava un gol amb el Madrid. Quatre minuts més tard, Benzema aprofitava una errada de Maffeo, en el salt, per controlar una pilota enviada per Lucas Vázquez. El francès baixava la pilota amb el pit i feia el segon de xut creuat. Partit liquidat abans del descans. Valverde ampliava l’avantatge en l’inici de la segona. Zidane vivia una tarda plàcida i es va dedicar, fins al xiulet final, a dosificar jugadors i fer diversos canvis pensant en la Champions.