1a divisió

El Barça continua de golejada en golejada

1a divisió femenina. Gols d’Aitana, Mariona, Oshoala, Jenni i Mc Kormick, en pròpia porteria

BETIS 0 BARÇA 5

BETIS:Méline, Nuria, Ana González, Dorine (Mc Cormick, 74’), Paula Perea (Rosa Otermín, 65’), Laura González, Eva Llamas, Rosa Márquez, Ángela Sosa, A. Salvador (Andrea Medina, 60’) i Oriana.BARÇA:Cata, María León, Melanie (Crnogorcevic, 62’), Marta Torrejón (Leila, 75’), Mariona Caldentey, Alèxia Putellas, Patri (Kheira, 69’), Aitana Bonmatí (Jenni Hermoso, 62’), Graham, Pereira i Oshoala (Vicky Losada, 69’).GOLS:0-1 (15’) Aitana Bonmatí. 0-2 (27’) Mariona Caldentey. 0-3 (46’) Oshoala. 0-4 (78’) Mc Cormick, pròpia porta. 0-5 (87’) Jenni Hermoso.ÀRBITRE:María Romero Navarro (comitè valencià). T.G: Al tècnic local, Pier Luigi, i a les jugadores Ana González i Rosa Otermín.COMENTARI:El Barça continua anant a la seva. Després de l’aturada pels partits de selecció, l’equip de Lluís Cortés va tornar a esclafar el seu rival. Ahir li va tocar al Betis, que va caure, com a local, per un rotund 0-5. La història es va repetir i, abans de la mitja hora de joc, el partit ja estava gairebé enllestit amb dos gols, d’Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey. En el primer minut de la segona part, Oshoala va eixamplar la diferència i, en el tram final, Mc Cormick i Jenni Hermoso van arrodonir el resultat. La maneta aconseguida ahir a Sevilla manté el Barça en el lideratge, amb 12 punts en 4 jornades, 21 gols marcats i cap de rebut.