Champions

Rodrygo alleugereix el Madrid contra l’Inter (3-2)

Una diana de l’extrem brasiler decanta un partit molt igualat, en què l’Inter havia neutralitzat dos gols del conjunt blanc

El Real Madrid ha aconseguit la seva primera victòria de la temporada enla Champions, i ha redreçat el rumb en un grup que se li havia complicat. Ha sobreviscut a una nit frenètica en què l’Inter de Milà s’ha mostrat un opositor incòmode, capaç d’eixugar un 2-0 parcial, però incapaç de trobar resposta final al gol de Rodrygo quan el partit ja encarava els darrers minuts.

Benzemá, aprofitant una errada flagrant d’un exmadridista com Achraf Hakimi, ha obert el marcador quasi a plaer, eludint la sortida de Handanovic. I tot seguit, a la sortida d’un córner, Sergio Ramos s’ha imposat en el cel de Valdebebas per replicar l’avantatge.

De forma pràcticament immediata, però, Lautaro Martínez ha suturat la ferida del seu equip després d’una gran assistència de Barella i ja en la represa, ara Perisic aprofitant una assistència de l’ariet argentí, ha batut Courtois amb un xut creuat.

Però quan semblava que la inèrcia dels esdeveniments empenyia a favor de l’Inter, una gran combinació entre Valverde, Vinicius i Rodrygo, ha permès aquest últim donar una darrera esgarrapada al partit i millorar molt l’horitzó del Madrid en la fase de grups.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)