Champions

Rodrygo decanta un partit frenètic i allibera el Madrid

Champions League. El Real Madrid obté la primera victòria de la temporada gràcies a una diana final de l’extrem brasiler que deixa sense resposta l’Inter

real madrid 3 inter de milà 2

REAL MADRID:Courtois, Lucas Vázquez, Varane, Sergio Ramos, Mendy, Casemiro, Kroos (Modric, 78’), Valverde, Asensio (Rodrygo, 64’), Hazard (Vinicius, 64’) i Benzemá.INTER DE MILÀ:Handanovic, Achraf, D’Abrosio, De Vrij, Bastoni, Young, Arturo Vidal (Nainggolan, 87’), Brozovic, Barella (Gagliardini, 78’), Perisic (Alexis, 78’) i Lautaro Martínez.GOLS:1-0 (25’) Benzema. 2-0 (33’) Sergio Ramos. 2-1 (35’) Lautaro Martínez. 2-2 (68’) Perisic. 3-2 (80’) Rodrygo.ÀRBITRE:Clement Turpin (francès). Grogues a Courtois, Mendy, Casemiro, Valverde, Arturo Vidal, Brozovic i Barella.

El Real Madrid respira. I ho fa amb força després d’acabar ahir amb un somriure un partit frenètic contra un desinhibit Inter, i permet a l’equip de Zinedine Zidane redreçar un rumb que ha anat de menys a més: una derrota (Xakhtar), un empat (Mönchengladbach) i finalment l’anhelada victòria, després de veure com el conjunt italià era capaç de neutralitzar un 2-0 parcial i gràcies a l’encert d’un Rodrygo que va rescatar el seu equip en un moment conflictiu.

Com sol ser el seu senyal d’identitat, l’equip d’Antonio Conte va saltar al terreny de joc de Valdebebas amb la clara intenció de ser agressiu en la pressió i valent en la sortida de pilota. A vegades fins i tot massa. I ho va pagar ben entrat el primer acte amb una pèrdua difícil de justificar d’un exmadridista com Achraf que la va aprofitar Benzema per eludir la sortida de Handanovic i marcar a plaer.

Ramos, a la sortida d’un córner, imposant-se amb la seva categoria habitual, va duplicar l’avantatge abans del descans en el que semblava que havia de ser ja una hipoteca excessiva per a l’Inter. Però lluny d’empetitir-se, l’equip llombard va reaccionar amb immediatesa i Lautaro Martínez, ahir sense el seu soci habitual Lukaku, va replicar aprofitant una assistència fantàstica de Barella de taló.

Sempre intens, sempre disposat a exigir al Madrid la seva millor versió, el conjunt neroazzurro no va modificar la seva conducta després del descans. Va aconseguir neutralitzar l’avantatge blanc quan Lautaro va guanyar l’esquena als centrals del Madrid i va servir la pilota a Perisic, que, amb un xut creuat, va aconseguir marcar el segon gol del seu equip, desfermant una fase de partit en què l’Inter va intimidar més, amb Lautaro apareixent novament i fent fregar la pilota amb el pal de la porteria de Courtois, amb un xut molt ajustat.

Però quan semblava que la inèrcia empenyia el Madrid a un nou final difícil de pair, una bona transició iniciada per Valverde i conduïda per Vinicius, acabaria permetent a Rodrygo assestar l’última punyalada del partit, fet que va representar tres punts d’or per al conjunt de Zidane.

XIFRA

100
gols
suma Sergio Ramos amb la samarreta del Real Madrid després de la rematada de cap d’ahir.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)