Internacional

Luis Enrique recupera Gerard Moreno

Futbol. El punta català del Vila-real és una de les novetats en una llista de la selecció espanyola en què figuren els blaugrana Busquets, Sergi Roberto i Ansu Fati

Luis Enrique ha facilitat la llista de 25 convocats de cara als partits contra Holanda (amistós) i contra Suïssa i Alemanya, en la qual destaca el retorn del català Gerard Moreno en la línia d’atac. El punta de Santa Perpètua de la Mogoda, que s’havia perdut els últims partits internacionals per una lesió, recupera el lloc en una llista en què també destaca la reaparició de Koke després de dos anys sense ser citat, de Marcos Llorente i d’un Álvaro Morata amb un gran present a la Juve i en què també figuren els blaugrana Ansu Fati, Sergio Busquets i Sergi Roberto.

Sense Riqui a la sub’21

Escàs de rodatge al primer equip del Barça, qui no ha rebut trucada del seleccionador espanyol sub’21, Luis de la Fuente, ha estat el mitgcampista de Matadepera, que sí havia estat en la última estada internacional. Els catalans Marc Cucrella, Adrià Pedrosa i Javi Puado, a més dels blaugrana Iñaki Peña i Pedri, sí que han estat citats.

Porters
Kepa (Chelsea), De Gea (Manchester United) i Unai Simón (Athletic Club)
Defenses
Sergi Roberto (Barça), Jesús Navas (Sevilla), Sergio Ramos (Real Madrid), Eric García (Manchester City), Pau Torres (Vila-real), Iñigo Martínez (Athletic Club), Gayà (València), Reguilón (Tottenham).
Migcampistes
Rodri (Manchester City), Busquets, (Barça) Fabián (Nàpols), Canales (Betis), Merino (Real Sociedad), Koke (Atlético) i Marcos Llorente (Atlético)
Davanters
Adama Traoré (Wolves), Dani Olmo, (Leipzig), Ferrán Torres (Manchester City), Gerard Moreno (Vila-real), Morata (Juventus), Ansu Fati (Barça) i Oyarzábal (Real Sociedad)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)