1a divisió

El Madrid fa un nou pas en fals

1a divisió. El conjunt blanc no pot amb l’Alavés, que colpeja a l’inici de cada part

El Real Madrid torna a fer un pas en fals. Dies després d’aconseguir una victòria clau a San Siro en la Champions, el conjunt blanc s’ha estavellat a Valdebebas contra l’Alavés i confirma el seu ritme discontinu al llarg de la temporada.

En una dinàmica prou habitual en un Madrid irregular, el conjunt de Zinedine Zidane ha entrat fred al partit i l’Alavés l’ha penalitzant aprofitant un penal per mans de Nacho que Lucas Pérez ha convertit amb categoria, ajustant bé el seu colpeig i aprofitant uns minuts en què el mateix atacant gallec podria haver fet gran el descosit en la defensa blanca en un cara a cara que Courtois ha desactivat amb molta eficàcia, quedant-se dempeus. Només quan el partit estava ja hipotecat, el Madrid ha començat a carburar i ha obligat a Pacheco, amb alguna intervenció de mèrit, a reclamar la seva part de protagonisme abans del descans.

Però lluny d’accentuar aquesta tendència, el pas per vestidors ha tornat a ensopir la nit del Madrid, amb Courtois entregant-li una pilota franca a Joselu perquè només reprendre’s el joc, pogués marcar a plaer el segon per a l’Alavés posant encara més complicada la situació per a l’equip de Zidane.

I encara que el tècnic va intentar recuperar el fil de la nit a la desesperada, amb un triple canvi donant entrada a Isco, Mendy i Odegaard minuts després d’haver introduït també a Vinicius, al Madrid li ha faltat temps. Ha aconseguit retallar distàncies gràcies a una diana de Casemiro i Isco, en l’últim sospir, ha estavellat una pilota al travesser que hauria pogut canviar el signe d’un partit que dóna aire a l’Alavés i frena l’optimisme del Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)