1a divisió

Zidane, a contracorrent

1a divisió. El Real Madrid afronta dies determinants, avui a Sevilla i contra el Mönchengladbach, amb el preparador francès a l’ull de l’huracà

Cada tres dies una nova batalla enmig d’una tempesta de partits que té el Real Madrid caminant com un funàmbul i Zinedine Zidane al límit del precipici. Supervivent de mena, capaç d’eludir la caiguda en reiterades ocasions, el preparador francès es troba de nou en una frontera que pot marcar el seu destí com a tècnic blanc. Després d’una altra derrota sagnant, dimarts passat a Kíev, la visita d’aquesta tarda al Sánchez Pizjuán i el xoc de dimecres vinent a Mönchengladbach tenen un sabor a transcendència: una vida més o fins i tot el possible final de trajecte per a l’entrenador del Madrid davant d’un altre possible pas en fals en la lliga, en què quedaria lluny de l’Atlético, i una possible eliminació de la Champions.

“Em veig amb forces per revertir aquesta situació, per descomptat. No és la primera vegada que passem moments difícils, i confio moltíssim en aquests futbolistes”, va argumentar ahir Zidane, que sí que va reconèixer que la seva plantilla no està contenta amb el present de l’equip i que va apuntar al canvi de dinàmica tornant als orígens: “Hem de connectar amb aquelles coses que sabem fer bé”, va reiterar el marsellès, que per al partit d’aquest vespre al Sánchez Pizjuán podrà comptar amb Karim Benzema, substituït dimarts a Kíev, i manté la baixa de Ramos, malgrat que ja s’ha entrenat amb el grup.

El Sevilla també dubta

El conjunt andalús va ser golejat dimecres al Pizjuán contra el Chelsea, i necessita una victòria que li permeti recuperar la credibilitat en un inici de curs un pèl irregular. “El Madrid és un equip molt complet, per joc i per registres. No seré jo qui descobreixi el rival. El més especial per a mi del partit són els punts”, va reivindicar Julen Lopetegui, que torna a enfrontar-se amb un club en què no va tenir una experiència gaire positiva com a entrenador.

5 Partits guanyats 5

1 Partits empatats 2

3 Partits perduts 3

12 Gols a favor 16

8 Gols en contra 12

LA PRÈVIA

Si serà un partit especial per a mi? Només pels punts, tenim molta il·lusió de fer les coses bé
Julen Lopetegui
ENTRENADOR DEL SEVILLA
Em veig amb forces; ja hem passat per moments difícils i tinc confiança en aquests jugadors
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)