Espanyol

Wu Lei: “Estic convençut que aconseguirem l’objectiu”

Espanyol. “Tinc moltes ganes que els aficionats puguin celebrar amb nosaltres l’alegria de tornar a primera com ho vam fer el 2019 quan vam anar a Europa”, és el desig del xinès

Wu Lei ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El futbolista xinès es va convertir en el gran protagonista de l’últim partit davant l’Sporting marcant un gol i donant una assistència. Avui ha repassat l’actualitat del club blanc-i-blau i com encara el futur, de manera personal, i col·lectiu.

MOMENT.

“Estic molt content pel gol que vaig fer diumenge i espera que vinguin molts més”.

PLANTILLA.

En realitat tenim molts jugadors bons i una plantilla molt llarga i podem actuar en diferents sistemes i models de joc. La meva intenció és ajudar l’equip de titular o de suplent, però tant de bo tingui un paper important.

ESCALF AFICIÓ I COMPANYS.

“Els meus companys i els aficionats em donen molta estima i estic convençut que aconseguirem l’objectiu. Tothom sap que hem patit un descens i va ser un moment molt dolent per tots i pel club. Esperem superar aquestes dificultats”.

IMPRESSIONS SOBRE LA SEGONA DIVISIÓ.

“El ritme és semblant a la primera divisió i la diferència està en les àrees on hem demostrat que som forts”.

DESIG.

“Espero i tinc moltes ganes que els aficionats puguin celebrar amb nosaltres aquesta alegria de tornar a primera com ho vam fer el 2019 quan vam anar a Europa”.

RENDIMENT.

“Estic més satisfet amb els primers sis mesos que en el meu segon any, que ha estat més difícil, i espero aportar més per ajudar”.

EFECTIVITAT.

“He de millorar l’última definició. A la Xina, als 2018, creava més oportunitat i gols. Ara, a Espanya, en la millor lliga del món, he de millorar i agafar més confiança com tenia a la Xina”.

EL TÈCNIC, VICENTE MORENO.

“L’entrenador i els meus companys m’han donat molta confiança. Estic molt content pel gol de diumenge i espero poder marcar més”.

ATENCIÓ I PRESSIÓ DES DE XINA.

“Fa temps que no feia gols, però els companys m’ha donat molta confiança i estic millorant. Estic ajustant la meva mentalitat per agafar més confiança”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)