Sabadell

El Sabadell salva un punt en el temps d’afegit

Sabadell 1 - Alcorcón 1.

sabadell 1 alcorcon 1

SABADELL:Mackay; Jaime, Juan Ibiza, Grego Sierra (Óscar Rubio, 60’), Pierre; Undabarrena (Guruzeta, 77’), Cuevas, Boniquet (Querol, 46’); Víctor García (Aaron Rey, 68’), Stoichkov; i Edgar (Juan Hernández, 60’).ALCORCÓN:Jiménez; Laure (García, 80’), David Fernández, León, José Carlos; Gorostidi, Aguilera (Escobar, 46’); Ernesto (Hugo, 71’), Boateng (Juanma, 71’), Arribas; i Barbero (Gual, 71’).GOLS:0-1 (76’) Hugo. 1-1 (93’) Juan Ibiza.ÀRBITRE:Sagues Oscoz.T.G.:als locals Cuevas, Juan Ibiza; als visitants León, Barbero.PÚBLIC:Sense públic, a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

El Sabadell ha salvat un punt de manera miraculosa gràcies a un gol en el temps d’afegit. El conjunt arlequinat no ha fet mèrits per guanyar el partit –de fet, entre els dos equips ha estat qui ha aportat menys perill a la porteria rival– però ha sabut atacar després de rebre el gol de penal de l’Alcorcón i ha acabat sumant un punt que li atorga més moral que rèdit en la classificació perquè el triomf era obligat.

Les limitacions dels dos equips s’han manifestat al llarg dels 90 minuts en un partit amb poques oportunitats de gol. Qui ha inclinat més el partit, però, ha estat l’equip d’Anquela ja que el Sabadell amb prou feines ha passat dels tres quarts de camp. Arribas (5’) en un xut de falta que ha refusat Mackay i Ernesto, amb un servei desviat (11’) han amenaçat d’avançar-se en el marcador. Barbero (19’), amb un cop de cap que ha sortit fora, ha inaugurat un tram de partit sense acció en què cap dels dos equips ha aconseguit apropar-se amb perill.

En la segona meitat, els arlequinats han tingut un xut tímid de Nestor Querol (62’) i una rematada del lateral Rubio (63’) que ha sortit llepant el pal però l’apatia s’ha apoderat del joc ofensiu dels locals que, a més, han acabat rebent un gol de penal després d’una descoordinació defensiva i d’un intent de refús fallit de Jaime. A partir d’aquí, el Sabadell ha tingut els millors moments del partit, atacant amb desesperació i un punt de virtuosisme que l’han portat al gol de l’empat en una centrada lateral rematada a gol pel central Juan Ibiza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)