Sabadell

El Sabadell guanya i surt del descens

Cartagena 1 - Sabadell 2.

El Sabadell surt per primera vegada de la zona de descens en tota la temporada gràcies a una victòria sumada contra un rival directe. El conjunt arlequinat ha capgirat el marcador en els últims quinze minuts després d’encaixar la diana de Gallar també en el segon temps.

El partit ha començat amb molta pressió per part de l’equip local que ha encadenat oportunitats sense descans, inclòs un servei al pal de Rubén Castro. A partir d’aquí, els arlequinats han estabilitzat l’enfrontament, fins i tot amenaçant la porteria de Marc Martínez però les oportunitats de Víctor Garcia i de Nestor Querol han estat massa tímides.

L’acció dels primers instants de partit s’ha repetit en el segon temps tot i que de manera més repartida. Han passat 18 minuts de la represa quan Rubén Castro s’ha desmarcat i, tot i que no ha arribat la pilota, ha col·laborat a l’engany perquè la centrada del terrassenc Gallart acabés entrant a la porteria del Sabadell. A partir d’aquí, els arlequinats s’han bolcat a l’atac, amb homes ofensius sortint de refresc. Un d’ells ha estat Guruzeta que ha estat una peça activa per la remuntada: primer rebent una pilota dins l’àrea i definint a gol davant la pressió de la defensa. I després rematant una pilota que anava tan desviada que semblava que anava a fora de banda però que la cara de Carlos David, molt ben situada pels interessos vallesans, ha acabat introduint-la a la pròpia porteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)