1a divisió

La recuperació, a prova

1a divisió. El Real Madrid s’examina, en el seu moment més dolç, contra un Athletic embolicat en dubtes, en un partit en què s’esperen rotacions

Després de superar amb èxit els tres compromisos de primer nivell que ha hagut d’afrontar durant la darrera setmana, contra el Sevilla, el Borussia Mönchengladbach i l’Atlético de Madrid, el Real Madrid rep aquesta nit l’Athletic Club, en partit avançat de lliga, corresponent a la jornada 19. Els bascos, molt irregulars en el primer tram de lliga, examinaran, doncs, els blancs en el seu millor moment de la temporada. Tercers en la lliga, després de sumar sis punts en la visita al Sánchez Pizjuán i en el derbi madrileny, i amb bones perspectives a la Champions, després d’haver quedat emparellats amb l’Atalanta, els jugadors de Zidane respiren tranquils, mirant de reüll un Barça ruïnós i fent callar moltes boques. “Contra l’Atlético només vam guanyar tres punts. Els mateixos que ens juguem demà, contra l’Athletic. Són igual d’importants per demostrar que estem bé, en una bona dinàmica”, deia ahir el tècnic francès, en roda de premsa.

És d’esperar que Zidane faci descansar algun dels titulars del partit de dissabte, contra l’Atlético. Així, Luka Modric, Vinícius Júnior i Ferland Mendy tenen molts números de seure a la banqueta per deixar el seu lloc a Marco Asensio, Rodrygo Goes i Marcelo. Per altra banda, la baixa per sanció de Casemiro regala una oportunitat a l’uruguaià Fede Valverde. També s’esperen rotacions a l’Athletic. De fet, el tècnic, Gaizka Garitano, ho va insinuar després de l’últim partit, a València. A tres punts del descens, però a quatre d’Europa, els de Bilbao volen trencar la ratxa de tres partits sense conèixer la victòria que acumulen per mirar cap amunt. “Som un bon equip i volem demostrar-ho davant d’un rival en forma. Podem guanyar, tinc confiança”, assegura Garitano, que fa setmanes que és qüestionat per l’exigent entorn del seu club. Ahir, però, el president de l’Athletic Club, Aitor Elizegi, el va ratificar durant la presentació de la nova grada de San Mamés: “Ens ha posat a les portes d’Europa i d’un títol important, 36 anys després. Hi ha moltes coses per valorar.”

7 Partits guanyats 4

2 Partits empatats 2

3 Partits perduts 6

19 Gols a favor 14

12 Gols en contra 14

ZIDANE

“Els punts són importants per demostrar que estem en un bon moment”

GARITANO

“Volem demostrar que som un bon equip davant d’un rival que està en forma”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)