2a divisió FEF

Alan i Julen Monreal es perdran el duel gironí

2a divisió B. El comitè ha desestimat les al·legacions de l’Olot pel central de Darnius i l’ha sancionat amb un partit. També ha sancionat amb dos al defensa del Llagostera per la vermella directa que va veure al camp del Nàstic

El Llagostera i l’Olot tindran dues baixes importants per al seu eix de la defensa de cara al duel gironí de segona B que es disputarà diumenge al municipal llagosterenc (a les 12 h). El comitè de competició ha desestimat les al·legacions de l’Olot per la primera de les dues grogues que va veure Alan Baró en el duel contra el Lleida Esportiu, en una errada clara del col·legiat a l’hora d’amonestar al de Darnius. Tot i les proves audiovisuals, l’òrgan sancionador no ha acceptat rearbitrar l’acció i perdonar la groga al defensa.

D’altra banda, el mateix comitè ha decidit sancionar amb dos partits de suspensió Julen Monreal per la vermella directa vista en el duel al Nou Estadi contra el Nàstic per una suposada agressió sense la pilota en joc. Com a curiositat, el central també ha estat expulsat en el matx de copa contra l’Espanyol d’aquesta tarda per una entrada a Wu Lei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)