Espanyol

L’Espanyol necessita una pròrroga per eliminar el Llagostera

Copa. Els blaugrana, que han fallat un penal, i han jugat des del 65’ amb un home menys, han fet suar de valent els blanc-i-blaus. Javi Puado ha resolt la classificació amb l’únic gol del duel

Llagostera 0 Espanyol 1

LLAGOSTERA:Marcos; Pere Martínez, Julen, Diego, Aleix Roig (Dieste, 70’); David García, Cortés; Guiu (Manchón, 79’), Gil (Eric Jiménez, 97’), Duba (Aimar, 66’); Sasha.ESPANYOL:Oier; Miguelón, Pujol, Calero, Dídac (Pedrosa, 91’); Pol Lozano (Keidi Bare, 75’), Fran Mérida; Jofre Carreras (Nico Melamed, 65’), Embarba (Puado, 45’), Matías Vargas; Wu Lei (Svensson, 75’).GOLS:0-1 (93’) Puado..ÀRBITRE:Trujillo Suárez. T.G.: Pere (11’); Dídac (16’) i T.V: Monreal (65’)..

L’Espanyol ha necessitat arribar fins a la pròrroga per eliminar un combatiu Llagostera. Els gironins han competit a un alt nivell i han demostrat que, al seu feu, són un conjunt rocós i difícil per a qualsevol rival. El gol de Puado, a l’inici de la pròrroga ha donat la classificació als blanc-i-blaus. Miguelón ha posat una assistència des de la dreta i el davanter del planter ha rematat amb un efectiu cop de cap. El bot previ ha agafat per sorpresa a Marcos, intractable, fins aquell moment.

La diana ha estat el colofó a un partit trepidant i amb alternatives. De fet, els locals han vist com un penal de Pol Lozano oferia una oportunitat d’or per avançar-se en el marcador. Oier, titular sota pals, ha aturat el xut de Sergio Cortés des dels onze metres. Oxigen per l’Espanyol que ha buscat la porteria contrària amb diverses arribades però sempre s’ha trobat la mateixa resposta: les bones aturades de Marcos. El duel ha tingut un nou gir de guió amb l’expulsió de Monreal. El futbolsita del Llagostera ha vist la vermella directa quan ha tallat una contra sobre Wu Lei. El col·legiat no ha dubtat ni un moment en l’expulsió. Aquest inferioritat numèrica ha projectat a l’Espanyol cap a l’atac per buscar un gol que evités la pròrroga. Nico Melamed ha gaudit d’un bon parell d’oportunitats. L’última, a tres minuts del final del temps reglamentari, amb un potent xut al primer pal. Marcos, de nou, ha ficat una mà providencial per mantenir amb vida al Llagostera. La il·lusió local ha durat fins a l’inici de la pròrroga amb el gol de Puado. Tot i això, el Llagostera no ha abaixat els braços i ha buscat fins al final un gol per igualar el partit i buscar uns penals que mai han arribat. En tot cas, el Llagostera pot marxar content per la imatge donada. Un equip combatiu i solidari que no s’ha arronsat sota cap circumstàncies i que ha tingut a la mà eliminar a l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)