Internacional

tRIANGULANT

LLUÍS SIMON

El meu equip per a la Play Station

MUSLERA. Aquest jove porter uruguaià (25 anys) no té ni el nom ni el compte corrent de Julio César o Iker Carbonero, però s'ha fet un fart de sortir, saltar i llançar-se als peus del rival conscient que tota la gent del seu menut país se'n va a dormir cada nit somiant a tornar a aixecar la copa del món.

MAICON. Una elecció lògica. Tot i que tècnicament és limitat, la seva verticalitat, potència i ambició en atac és aigua beneïda en tornejos com aquest en què s'ha d'anar directe al gra. Frueixo més amb les filigranes de Dani Alves o l'estètica de Lahm, però es tracta de tornar a casa amb la punyetera copa.

Juan. No és tan elegant com Piqué ni tan alt com Mertesacker. Simplement és un malcarat dictador al seu país, l'àrea.

MOREL. Central i lateral al mateix temps. Un gladiador que sorprenentment no maltracta la pilota.

HEINZE. Jugador injustament tractat en els últims anys. Sembla que estigui de tornada, però si li dius que l'Argentina el necessita esdevé Mr. Hyde.

BUSQUETS. Existeix Déu? No ho sabem. Existeix un mig centre defensiu que passi bé la pilota? Sí. És ell.

ÖZIL. Si hi ha un alemany que sàpiga jugar bé a futbol sempre el voldré al meu costat.

AYEW. M'és indiferent que jugui en la segona francesa, que només tingui 21 anys i que sigui el fill d'Abedi Pelé. Allò que m'ha convençut és com desafia un rere un altre tots els marcadors que li surten al pas.

MESSI. Es tracta d'una elecció estadística. Cada minut que passa està a més a prop de clavar-la. Amb mi jugarà més a prop de l'àrea, de fals davanter centre. Nostre senyor Maradona li dóna massa llibertat. Ai, que he pecat...

ROBBEN. Un escàndol d'extrem, com aquells que vèiem en la televisió en blanc i negre. Amb la pilota als peus és un fórmula 1. Quan apunta el míssil a l'escaire enemic tremola tot un país sencer.

VILLA. L'endemà que defensés la seva versatilitat com a extrem per a la banda esquerra, Cruyff em va plagiar des de la seva tribuna. Ell, lògicament, ho va explicar molt més bé. Espanya depèn absolutament de la seva inspiració.


Lluís Simon

Director adjunt

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)