2a divisió FEF

El Cornellà té premi en el partit més llarg (0-1)

Copa. L’equip torna de Tenerife amb la classificació per a la segona eliminatòria després de superar el Marino de matinada

Marino 0 Cornellà 1

MARINO:David, Nicki, Álvaro, Anaba, Saavedra (Aday, 86’), Thioub (Ahmed, 77’), Charni, Nadjib (Santana, 77’), Cristo (Manu Dimas, 70’), A. Samuel (Nami, 70’) i Moussa.CORNELLÀ:Juanma, Estellés, Rulo, Adrián, Max (Agus Medina, 62’), Carlos, Pla (Pol Moreno, 86’), David, Pablo (Eloy, 75’), Ontiveros (Chiki, 86’) i Pitu (Thymos.GOL:0-1 (65’) Àlex Pla.ÀRBITRE:Quintero González.T.G.:Charni i Adrián Jiménez.

El Cornellà recordarà durant temps el partit de la primera eliminatòria de copa al camp del Marino (0-1). El conjunt de Guillermo Fernández Romo torna de Tenerife amb l’alegria d’haver superat una eliminatòria que es va allargar molt més del compte després que la companyia aèria amb què viatjaven (Vueling) s’oblidés de tot el material esportiu amb què havien de jugar. El Cornellà, amb la bona predisposició sempre del Marino, va haver d’esperar hores el material, que la companyia els va fer arribar en un altre vol. El fet és que el partit no va començar fins a dos quarts de dotze de la nit, dues hores i mitja més tard de l’horari previst. I cap a quarts de dues de la matinada, el Cornellà ha acabat un partit que li permetrà ser en el sorteig de la segona eliminatòria, que es farà demà.

El Cornellà, després d’algunes ocasions en la primera part, ha marcat el 0-1 amb un molt bon xut des de lluny d’Àlex Pla (65’). I a partir d’aquí, el conjunt de Guillermo Fernández Romo ha sabut resistir l’empenta dels locals i assegurar el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)