Més futbol

Lewandowski, el nou rei

Premis. El davanter polonès ha guanyat el premi The Best, que entrega la FIFA, i ha superat Messi i Cristiano. Klopp, escollit millor entrenador i Manuel Neuer, el millor porter

Robert Lewandowski és el nou rei del futbol. El polonès ha aconseguit el trofeu de millor jugador de l’any de la FIFA, l’anomenat The Best. La competició, que enguany arriba a la cinquena edició, encara agafa més valor ja que aquest any, per la pandèmia, no es concedeix la Pilota d’Or i els únics premis individuals que s’han donat són els de la FIFA, en una cerimònia que s’ha fet de manera telemàtica i restringida al públic.

El premi és merescut, pel gran any del davanter polonès, que ha comandat, amb els seus gols, l’històric triplet del Bayern de Munic. Les seves xifres són rotundes: 34 gols en la Bundesliga, 15 en la Champions i sis en la copa d’Alemanya. Lewandowski ha fet en total 55 gols. El punta s’ha imposat als altres finalistes, Leo Messi i Cristiano Ronaldo, en el que era una victòria cantada. Messi ha pagat car el mal any del Barça i Cristiano només ha estat capaç d’aixecar l’scudetto a Itàlia. Els títols de Lewandowski amb el seu equip i les seves grans prestacions golejadores han fet la resta.

Quant al títol de millor jugadora, el premi ha recaigut en l’anglesa Lucy Bronze, ara a les files del Manchester City, però que ha guanyat el premi gràcies a les seves prestacions amb l’Olympique de Lió. La davantera ha superat, en la votació final, Renard i Pernille Harder.

Pel que fa al títol de millor entrenador, el guanyador ha estat Jürgen Klopp, que s’ha imposat, contra pronòstic, a Flick, entrenador del Bayern. De fet, tots dos han empatat a punts però el tècnic del Liverpool ha sortit guanyador pel vot majoritari del seleccionadors, que en cas d’empat és definitori.

Millor jugador
Robert Lewandowski
Millor jugadora
Lucy Bronze
Millor entrenador
Jürgen Klopp
Millor entrenadora
Sarina Wiegman
Millor porter
Manuel Neuer
Millor portera
Sarah Bouhaddi
Premi Puskas, millor gol
Son Heung-min
Premi Fair Play
Mattia Agnese
Premi afició
Marivaldo Francisco da Silva
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)