Sabadell

Un gol en el temps d’afegit torna a salvar el Sabadell

Sabadell 1 - Castelló 1.

Sabadell 1 Castelló 1

SABADELL:Mackay; Héber Pena (Querol, 61’), Jaime (Rubio, 70’), Aleix Coch, Juan Ibiza, Cornud; Ángel (Boniquet, 71’), Adri Cuevas (Edgar, 79’); Stoichkov, Juan Hernández (Víctor García, 61’) i Guruzeta.CASTELLÓ:Campos; Guillem Jaime, Iago Índias (Lapeña, 79’), Gálvez, Satrústegui; Fidalgo (Rubén, 78’), Señé, Arturo (Víctor, 90’), Mateu; César Díaz (Gus Ledes, 90’) i Zlatanovic (Jordi Sánchez, 78’).GOLS:0-1 (45’) Satrústegui 1-1 (90’) Querol.ÀRBITRE:Milla Alvéndiz.T.G.:als locals Juan Ibiza, Jaime i Ángel (a la banqueta); als visitants Señé i Jordi Sánchez.PÚBLIC:Text.

El Sabadell ha tornat a rescatar un punt en el darrer sospir a la Nova Creu Alta. Una diana de Nestor Querol en el temps d’afegit li ha atorgat un empat al conjunt arlequinat en un partit amb poques oportunitats de gol.

La primera meitat ha agradat més als entrenadors que als espectadors –des de casa– perquè tots dos equips s’han mostrat conservadors i els jugadors han comès poques errades. El bagatge ofensiu dels dos equips ha estat reduït, amb un xut de Guruzeta desviat en el minut 23 i una resposta de Mateu en el 25. Quan s’albirava el temps de descans, el Castelló ha marcat el seu gol: un córner al segon pal ha suposat la diana de Satrústegui en un mà a mà contra Jaime que l’exdefensa del Lleida ha guanyat en el joc aeri.

En el segon temps s’esperava un pas endavant del Sabadell però els arlequinats no han gaudit de fluïdesa, un cop el rival ha tapat les incursions per la banda esquerra. De fet, el porter que ha hagut d’intervenir ha estat Ian Mackay en un altre servei de córner que el porter gallec ha hagut de desviar.

En els darrers minuts, el Sabadell s’ha llençat a pel partit i aquí han aparegut algunes clarianes a partir d’algunes errades de la defensa visitant. I quan semblava que els arlequinats cedien els punts degut al desencert d’Stoichkov, el seu home referència, Nestor Querol ha pescat una pilota des de la frontal i ha clavat el gol al fons de la xarxa.