Espanyol

David López, 200 partits de blanc-i-blau

Els vestidors. “Estem feliços per les sensacions i per acabar l’any així”, diu el capità que ha viscut un partit especial davant l’Almeria. “Els pericos passarem unes grans festes”

David López les ha vist de tots colors a l’Espanyol. La seva arribada al primer equip li va costar tres cessions fins que Óscar Perarnau, llavors director esportiu del club, va convèncer a Joan Collet a pagar 200.000 euros a l’Osca per repescar-lo. Era l’època de l’Espanyol ’low cost’ i el de l’economia de guerra. Des de llavors ha estat un home important pel club i també per fer caixa dos anys després quan va marxar traspassat al Nàpols per cinc milions d’euros. Més tard va tornar i no s’ha mogut del club blanc-i-blau i ara presumeix de lluir el braçal de capità amb l’icònic 21 de Dani Jarque. El partit d’avui no ha estat un més en la trajectòria del santcugatenc. 200 partits oficials amb l’Espanyol i victòria davant l’Almeria que val un lideratge. “Ha estat un partit que, perfectament, es pot veure a primera divisió. L’Almeria és un grandíssim rival. Ens ha faltat ser una mica més dominadors, però al final hem guanyat”, resumia el central que només pensa en el present i el futur pròxim. Ara tot és alegria després d’un 2020 duríssim. “Si pensem com vam acabar l’any passat i com estàvem després de la derrota davant el Leganés i com ho estem ara. Sé que és segona divisió però més igual. Estem feliços. Ens ha costat molt arribar fins aquí, però estic content i orgullós. Ens queda un bon tram, però anem pel bon camí”, resumia el capità les bones sensacions de l’equip que afegia. “La gent està il·lusionada i avui la rebuda de l’afició ha estat increïble. Estic molt orgullós. No ens feia falta ni l’escalfament. Anem de vacances amb unes sensacions boníssimes i 200 partits. No puc demanar més”, ha resumit David López que també ha parlat del golàs de Raúl De Tomás. “Ens té acostumats a gols d’aquest estil, però, des del darrere, li estàvem cantant una assistència a Darder, però és un golàs, com l’ha empalmat. És digne d’un jugador d’elit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)