2a divisió FEF

El porter Wilfred diu adeu al Nàstic

Fitxat l’estiu passat, deixa l’equip per motius personals

El porter Jose Manuel Muñoz, Wilfred, s’ha desvinculat del Nàstic, on va arribar l’estiu passat signant un contracte per dues temporades. Qüestions personals han determinat la sortida del porter andalús.

Wilfred, de 36 anys i fitxat l’estiu passat, havia estat relegat de la titularitat pel jove Gonzi, després d’alguna actuació controvertida. Wilfred acredita una llarguíssima trajectòria en equips de 2a A i 2a B. Abans del Nàstic havia jugat al Marbella, el Villanovense, l’Olot, el Llagostera, el Guijuelo, el Mirandés, el Puerto Real, l’Ejea, el Portuense, Los Palacions, el San Fernando i el Sevilla, el seu club de formació.

Entre els possibles recanvis per al porter andalús, el Nàstic sospesa el nom d’un altre veterà, René Román (37 anys), porter també andalús que podria deixar el Dinamo de Bucarest. Abans havia jugat a l’Almeria, la Ponferradina, el Girona i el Llagostera

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)