2a divisió FEF

El Prat fa oficials els fitxatge de Bruno Perone i Èric Jiménez

Els potablava, cuers en el subgrup català, són el primer equip de la categoria de bronze en moure fitxa en el mercat d’hivern

El Prat és l’equip de 2a divisió B que abans està movent fitxa per mirar de capgirar la situació en la classificació, i és que els potablava ocupen l’última posició del subgrup català amb només sis punts, a cinc de la setena posició que els trauria de la lluita per evitar el descens a tercera en la segona fase. Amb aquest objectiu els del Baix Llobregat han anunciat avui dos fitxatges amb experiència a la categoria de bronze: El central brasiler Bruno Perone i l’extrem de l’Hospitalet de Llobregat Èric Jiménez, que ahir es van desvincular de l’Horta i el Llagostera, respectivament.

Bruno Perone, de 33 anys, arriba a el Prat per aportar experiència i consistència a l’eix de la defensa, i és que el brasiler compta amb força experiència en categories superiors. Concretament ha disputat 54 partits a 2a divisió A entre el Nàstic de Tarragona, el Saragossa i l’Extremadura. A segona B, però, hi va debutar el curs passat disputant 15 partits amb el Nàstic en la primera volta i 7 amb l’Hèrcules en la segona abans de l’aturada de la competició. A més, Bruno Perone va arribar a debutar a la Premier la temporada 2011/12 amb el Queens Park Rangers, tot i que només va jugar un partit.

Si Bruno Perone arriba per reforçar la defensa, el fitxatge d’Èric Jiménez és per donar un salt de qualitat a l’atac. L’extrem, de 23 anys, destaca per la seva velocitat i desequilibri, a més de l’olfacte golejador. Arriba procedent del Llagostera, on hi ha estat els dos últims anys i mig amb un rendiment decreixent. Hi va arribar el 2018, procedent del Vilassar, i es va convertir en una peça clau pels gironins a tercera divisió per acabar aconseguint l’ascens a segona divisió B. A la categoria de bronze l’extrem no ha acabat de mostrar tot el seu potencial, i és que les lesions i molèsties físiques li han impedit tenir continuïtat. De fet, en el que portem de curs només havia jugat poc més de 60 minuts a la lliga repartits en dos partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)