Espanyol

Examen en un estadi exigent

2a divisió A. L’Espanyol comença l’any 2021 com a líder, i en una bona dinàmica, però contra un rival, la UD Las Palmas, que és especialment perillós quan juga com a local, al Gran Canaria

L’Espanyol encetarà el 2021 aquesta tarda, a partir de les 16 h, com a líder en solitari, sent l’equip més golejador i el menys golejat de segona i a les illes Canàries. Els blanc-i-blaus reprendran la competició després de les festes nadalenques contra la Unión Deportiva Las Palmas, un rival que, ara mateix, ocupa la zona mitjana baixa de la classificació, però que és especialment perillós com a local. De fet, els cinc partits que ha guanyat aquest curs els ha jugat a l’estadi Gran Canaria. “Hi ha una diferència notable amb aquest equip a casa i a fora. Fa molts més punts com a local. Són molt perillosos, fan les coses molt bé, tenen un entrenador amb molta experiència i jugadors joves amb molta qualitat, capaços del millor. Hem de tenir molta cura i màxima concentració”, va advertir ahir Vicente Moreno, el tècnic de l’Espanyol, en aquest sentit. Des de la temporada 1988 no es registra cap victòria espanyolista a Las Palmas. Des d’aleshores, el balanç és de quatre derrotes i tres empats, entre totes les competicions. “L’estat d’ànim de l’equip és bo. Era important per a nosaltres guanyar l’últim partit de l’any. Ens trobem en una bona situació i això sempre és positiu. Però no hi ha res dit, cal treballar i mantenir l’esforç per seguir on som”, va comentar també Moreno, en la roda de premsa que va oferir ahir al matí. L’entrenador valencià, que va assegurar que no perd el son pensant en el mercat d’hivern i les conseqüències que hi pot haver en la seva plantilla, va explicar quin és el seu desig per a l’any que acaba de començar: “Que el que hem anat treballant es vagi consolidant. És el més important: seguir tenint mentalitat guanyadora i competir. Cal mirar enrere i saber d’on venim per tenir aquesta ràbia, aquestes ganes de guanyar, i no cansar-nos de fer-ho. Hem de reforçar les coses que ens han portat on som i millorar algunes àrees.”

Per la seva banda, Pepe Mel, el tècnic de Las Palmas, va reconèixer que l’aturada nadalenca ha estat positiva per al seu equip. “Ens ha permès recuperar jugadors, refrescar idees i revitalitzar l’equip.” Per altra banda, va subratllar que “ningú puja de categoria o baixa en el mes de desembre”, relativitzant la situació del seu equip, i va deixar clar que no es veu inferior al líder de segona: “Estem capacitats per guanyar qualsevol equip.”

5 Partits guanyats 13

8 Partits empatats 3

6 Partits perduts 3

20 Gols a favor 30

25 Gols en contra 9

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)