Espanyol

No perdre el fil de la lliga

Espanyol. El club blanc-i-blau lluita en dos fronts: la revisió de la manera com es fa servir el VAR i la recuperació del pols competitiu de l’equip mitjançant el seu futbol, la clau de l’ascens

L’espanyolisme encara viu estupefacte per l’estrafolari arbitratge d’Ocón Arráiz a Las Palmas. Una direcció de partit que va penalitzar de manera severa els interessos del club blanc-i-blau amb una expulsió a Lluís López a instàncies del VAR; un penal no xiulat sobre Nico Melamed, i el gol anul·lat al futbolista del planter per un possible fora de joc de Raúl de Tomás, així com una agressió a Puado que no va rebre cap mena de sanció. El club ja està revisant la manera com s’han pres aquestes decisions per entendre què les ha motivat. El club se sent menyspreat i, per això, ja ha fet moviments perquè no es repeteixi un arbitratge tan tendenciós.

La línia de l’ascens directe i el play-off serà molt fina, i qualsevol decisió arbitral, per petita que sigui, podria acabar decantant la balança en una lliga molt igualada. El club demana la màxima claredat en aquesta mena de decisions arbitrals per tal de no veure’s perjudicat per situacions que no depenen exclusivament del futbol que exhibeixen els deixebles de Vicente Moreno. Tot està orientat a no perdre el fil en una lliga que està molt comprimida, amb l’Espanyol, el Mallorca i l’Almeria, els tres primers classificats, separats per només un punt.

Tot i això, la protesta del club també ha d’anar acompanyada d’una millora del joc col·lectiu. L’equip va mostrar moltes llacunes en el seu futbol contra el conjunt canari. Precisament, és la línia de Vicente Moreno, que, més que queixar-se per l’arbitratge, va posar l’accent en les pobres prestacions dels seus homes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)