1a divisió

Freixa aposta per més planter en les seccions

Eleccions. També vol equips femenins en totes les seccions i que el bàsquet femení sigui professional

Toni Freixa, precandidat a la presidència del Barça, va presentar ahir el seu projecte de seccions. Ho va fer acompanyat de Carles Núñez, el membre del seu equip que serà directiu responsable de les seccions si guanyen les eleccions del 24 de gener. Van explicar que el seu projecte està basat en cinc objectius. El primer, com passa en el de futbol, que dirigeix Lluís Carreras, és que les quatre seccions professionals del Barça tinguin la seva base en el planter. “Ens agradaria que el 30% de les plantilles fossin del planter. Invertir en el planter és bàsic. Hem de multiplicar equips, jugadors i entrenadors. En el bàsquet, per exemple, només tenim sis equips de base. Hi ha equips que competeixen amb nosaltres que en tenen molts més i controlen 400 jugadors. Nosaltres, només 80. El planter ha de ser la nostra base per necessitats econòmiques, perquè aquests jugadors saben què és l’ADN Barça i perquè el públic s’hi sent més identificat”, va dir Núñez, que va explicar que referents com Epi, Solozábal, Esteller i Norris han de formar part del club, i va anunciar que, si guanyen les eleccions, dos referents del Barça formaran part de la tasca formativa de les seccions.

El segon objectiu és que les seccions siguin autosuficients. “Hem de buscar altres fórmules de patrocini. No pot ser que empreses catalanes patrocinin, per exemple, equips d’handbol hongaresos”, va dir Núñez. “Serà més fàcil amb el nou Palau”, va continuar Núñez, que va donar la seva opinió sobre els problemes que posa l’Eurolliga amb l’actual Palau. “Estem en una segona pròrroga. Hi ha el rumor que l’Eurolliga exigirà a la nova junta una solució. Intentarem allargar la vida del Palau tant com sigui possible. Si no es pot, buscarem una alternativa.”

El tercer objectiu és tenir equips femenins en totes les seccions i professionalitzar l’equip de bàsquet femení. La precandidatura de Freixa també vol donar tota la confiança als actuals entrenadors i secretaris tècnics de les seccions. I el cinquè objectiu és potenciar l’assistència de públic al Palau amb preus més assequibles, convenis amb entitats i premiant l’assistència i el compromís al Palau. Així mateix, aposten per potenciar-hi l’animació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)